Keuntungan Kita

  • Product Quality

    Kualitas Produk

    Kita ngasilake produk bermutu, kanthi garansi 2 taun.
  • Technology

    Teknologi

    Jalur produksi mekanik lan otomatis njamin efisiensi dhuwur.
  • Product Category

    Kategori Produk

    Wiwit taun 1990, kita kanthi profesional nyedhiyakake macem-macem produk kanggo pilihan sampeyan.
  • Service

    Layanan

    Yen ana pitakon, aja ragu-ragu hubungi kami. Pakar kita mesthi ana ing kene kanggo sampeyan 7x24hrs.

Quanzhou Jinjia Machinery Co., Ltd. yaiku perusahaan dagang duweke Quanzhou Hongda Machinery Co., Ltd.

HONGDA didegaké ing taun 1990, sing dununge ing Quanzhou, papan asale saka negara Tionghoa sing kondhang, kanthi sejarah sing dawa, ekonomi makmur lan lingkungan sing apik. Fujian jinjia Machiery Co., Ltd minangka anak perusahaan Hongda.

PAWARTA TERBARU

  • 2021 Quanzhou Foreign Trade Seminar

    2021 Seminar Perdagangan Luar Negeri Quanzhou

    Analisis Risiko Hukum ing Kontrak Perdagangan Internasional-Pengacara Huang Qiang Pitakon sing sering ditakonake: pambentukan kontrak, prilaku ritel, masalah agensi, pangiriman telat, masalah kualitas, istilah perdagangan, jumlah utang, transfer offset, tanggung jawab nglanggar ...
    ndeleng liyane
  • Teamwork

    Kerja tim

    Supaya luwih ngerti siji lan liyane kanggo nambah kerja tim kanggo JINJIA MACHINERY, perusahaan nganakake kabeh staf kanggo duwe kegiatan kerja tim ing ruangan tanggal 16 Juni 2021. Tema kegiatan yaiku "Persatuan lan Kerja Sama— Kerja Tim". Kita miwiti ing ...
    ndeleng liyane
  • DUTTILE IRON production line has been introduced and running since 2021

    Lini produksi DUTTILE IRON diwiwiti lan diwiwiti wiwit 2021

    Pabrik Ductile Iron wis didegake wiwit 2021 1. Pambuka Singkat: Iron cast ductile minangka bahan besi cor kekuatan tinggi sing dikembangake ing taun 1950-an. Kinerja sing komprehensif cedhak karo baja. Adhedhasar prestasine apik banget, wis sukses ...
    ndeleng liyane