Babagan Kita

Babagan Kita

Quanzhou Jinjia Machinery Co., Ltd.

Quanzhou Jinjia Machinery Co., Ltd minangka perusahaan dagang, kalebu Quanzhou Hongda Machinery Co., Ltd.
HONGDA didegaké ing taun 1990, sing dununge ing Quanzhou, papan asale saka negara Tionghoa sing kondhang, kanthi sejarah sing dawa, ekonomi makmur lan lingkungan sing apik. Fujian jinjia Machiery Co., Ltd minangka anak perusahaan Hongda. Perusahaan iki didegake ing taun 1990, sawise dasawarsa upaya, saiki dadi bisnis terkemuka skala besar ing mesin rekayasa kanthi macem-macem bagian undercarriage ing track roller, operator. roller, sprocket, idler lan track chain lan sepatu trek lan reputasi apik.

Tujuan Bisnis

Kualitas apik minangka tradhisi lawas perusahaan kita. Mesthi dadi kebijakan lan strategi operasi 'kanggo nyampurnakake kanthi apik lan entuk kepuasan 100%'. Mula peralatan canggih wis dikenalake, talenta sing apik wis direkrut lan para staf kanthi rutin nglatih kualitas. Kabeh kasebut njamin kualitas produk sing apik lan menehi reputasi dhuwur ing antarane para klien, sing nyedhiyakake basis kerjasama kanggo kita.

about

Lingkup Bisnis

Penekanan uga wis ditrapake kanggo dodolan lan layanan sawise adol, Jaringan lengkap kanggo dodolan lan layanan wis disiyapake ing pasar lokal lan ing Jepang, Korea, USA, Kanada, UE, Asia Tenggara lan Middler Asia negara kanggo nyedhiyakake layanan sing gampang, cepet lan sampurna kanggo pelanggan ing omah lan luar negeri.

pic7

 Kita bakal, kaya biasane, ngupayakake kanggo nyukupi kebutuhan sampeyan.