Bagian bunderan buldoser

Bagian bunderan buldoser

Katrangan singkat:

Buldoser minangka peralatan sing digunakake kanggo ngresiki dharat, watu, pasir lan reruntuhan sing asring ditemokake ing konstruksi, pertambangan, lan pertanian. Jinis kontak terus-terusan karo materi lan kekuwatan bola-bali ing mesin nyebabake dhukungan komponen sing abot. Pangopènan alat sing tetep digunakake kanthi rutin mbantu sampeyan nambah umur agul-agul lan ngawasi kreta ing ngisor iki njamin efisiensi maksimal ing situs kerja.


Detail Produk

Tag Produk

Macem-macem komponen ing jeroan crawler - link, pin, bushings, sprockets, roller, idler, sepatu, lan frame - kaya bagean sing gampang lan langsung. Nanging aja salah; nalika komponen kasebut dikumpulake dadi sistem sing ndhukung lan nyengkuyung mesin tipe trek, underzer kereta dozer dadi mekanisme kompleks, sing dikandhani para ahli, bisa uga nyumbang setengah (utawa luwih) tagihan ndandani umur crawler dozer.

Temenan, kita ora bisa ngatasi katrangan crawler kanthi rinci ing kene. Nanging kita bisa mriksa sawetara dhasar babagan desain, faktor nyandhang (kanggo rantai lan sprockets, utamane), praktik pangopènan lan teknik operasi, sing digawe bebarengan, bisa mbantu sampeyan ngatasi busana jeroan, lan akibate, nyuda biaya jeroan.

Ing istilah sing paling jembar, undercarriages dozer bisa dikategorikake kanthi cara pin lan bushings dilumasi - utawa ora dilumasi. Pin lan bushings, mesthine nggawe engsel ing rantai trek sing ngidini link rantai bisa ditekuk ing sprockets lan idler crawler.

Bagian-bagian undercarriage HONGDA dozel banget negesake panyediaan komponen lengkap kanggo kabeh kebutuhan bulldozer. Apa sampeyan ing pasar kanggo pasar anyar, turah-turah asli, bekas sing wis digunakake, utawa dibangun maneh, kita bisa nulungi kebutuhan mbenake sampeyan. Kanthi jaringan manufaktur premium sing akeh, sampeyan bakal dijamin ngalami downtime lan nambah produktivitas
Bagian-bagian undercarriage HONGDA dozer nyedhiyakake suplai undercarriage Korea lan Italia kanthi kualitas sing bakal ngirit dhuwit tumpukan saka dealer OEM sampeyan.
Kita nawakake garansi 2 taun 3000 jam kanggo produk.

Nelpon kita utawa kirim panjaluk penawaran online kanggo miwiti ngirit biaya kreta!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan