Budaya Perusahaan & Sejarah

Budaya Perusahaan & Sejarah

Budaya Perusahaan

Ombak Angin Ndhuwur Sayemboro

    Perusahaan cilik lan menengah, nalika gelut ombak, masarakat Hongda duwe sikap pragmatis, langkah sing kuat, ngliwati kawicaksanan kuno Quanzhou ing karakter bakat sing apik kanggo teknologi sing cerdas, interpretasi maneh "Ora ana kamenangan" saka Roh.

    Ngadhepi tantangan anyar lan lelungan anyar, kanthi semangat inovasi lan kerja keras, kita bakal mangkat menyang kamenangan ing pasar bagean-bagean mesin kanggo mesin konstruksi lan maju kanthi gagah.

    Profesor Sekolah Bisnis Harvard sing ngomong, biyen ndeleng kinerja perusahaan mung kanggo ndeleng buku, lan saiki luwih akeh budaya perusahaan lan kohesi budaya perusahaan, sing dadi kunci perusahaan kanggo pembangunan berkelanjutan. Pangembangan perusahaan, budaya perusahaan minangka syarat sing dibutuhake kanggo tahapan tartamtu, persaingan perusahaan modern minangka salah sawijining kompetisi, nanging masarakat gumantung karo budaya kanggo nyawiji, lan perusahaan sing dibangun ing sekitar budaya sing apik, ningkatake semangat Hongda, nggawe bisnis sing harmoni sing apik lingkungan ing perusahaan nggawe positif, progresif, kerja keras lan swasana, adhedhasar dhewe, kanggo nindakake tugas. 

Semangat perusahaan: iman sing apik. * Inovasi pengetahuan khusus

Filsafat bisnis: klien, pasar

Gagasan pemasaran: kanggo nggawe panjaluk lan ngabdi marang masarakat

Sejarah

Picture

1984

Temokake Pabrik Mesin Pengangkutan Quanzhou Minzheng

Siji
Picture

1990

Temokake Quanzhou Hongda Machinery Co., Ltd.

Kaloro
Picture

1990-1995

Produk Perusahaan Mlebu ing Pasar Teknik Mesin Domestik

Telung
Picture

1995-2000

Produk Perusahaan Mlebu ing Mesin Teknik Mesin Asia Tenggara

Papat
Picture

2001

Produk Perusahaan Mlebu ing Pasar Mesin Mesin Eropa

Gangsal
Picture

2004-2009

Entuk Judhul Emphasis Enterprise

Nenem
Picture

2017

Perusahaan Mbukak Anak Perusahaan Fujian Jia Machinery Co., Ltd.

Pitu
Picture

2018

Perusahaan Trading Quanzhou Jinjia Machinery Co., Ltd.

Wolung
Picture

2021

Found Lianhe Heavy Industry Co., Ltd.

Sangang