produsen trek asosiasi komatsu ing China

produsen trek asosiasi komatsu ing China

Katrangan singkat:

Kita duwe macem-macem tes link trek sing dipasang wiwit 88mm nganti 226mm, cocog kanggo kabeh jinis excavator, buldoser, mesin pertanian lan mesin khusus. Desain konfirmasi nggawe link trek luwih dawa nyandhang karakteristik stres lan tahan stres. Lumahing lan majeng link, pin lan grumbulan bisa dipateni kanthi drajad sing duwur.
Kabeh bagean didhukung karo garansi paling apik ing industri lan wis dites wektu ing lapangan. Tujuane yaiku nyedhiyakake BIAYA OPERASI paling murah saben jam sing bisa ditindakake para pelanggan.


Detail Produk

Tag Produk

Kaluwihan:

1. Rantai trek garing, rantai trek excavator sing ditutup lan greased, rantai pelumas kanggo aplikasi kinerja dhuwur.
2. Digawe saka baja cor khusus lan panas massa sing diobati kanggo strukture maksimal ing kahanan kerja sing ekstrim.
3. Kabeh rantai khusus digawe kanggo tahan pin lan bushings sing tambah. Toleransi min / max toleransi pas ing antarane pin, bushings, lan tautan dikelola kanthi otomatis kanthi spesifikasi tenaga pers min / max. Proses iki minimalake rusak link lan drifting pin / bushing. Kita uga nawakake rantai tugas sing abot kanthi bushings sing tahan banget kanggo umur layanan maksimal ing aplikasi sing abrasi kuat.
4. Materi: 35MnB utawa 40Mn2.
5. Kapasitas Produksi: 500 pcs / Wulan, kanthi pabrik pabrik dhewe wiwit 2012.
6. Kita nindakake kabeh proses forging, mesin lan perawatan panas ing fasilitas dhewe, supaya bisa ngontrol luwih akeh proses produksi kabeh rantai trek kasebut.
7. Siklus produksi: urutan reguler yaiku sajrone 10 dina; pesenan luwih gedhe bisa uga mbutuhake 15-35 dina.
8. Link longgar, link trek, track link assy, ​​track assy / track group, kabeh kasedhiya.

Tautan

Track Link Assy (2)

Lacak Link Asyur

Track Link Assy (1)

Klompok Lacak

Track Link Assy (4)

Link longgar

img

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan