Kabar

Kabar

  • Heat treatment on Idler Assy for crawler track undercarriage

    Perawatan panas ing Idler Assy kanggo undercarriage trek crawler

    Nalika assy idler digawe adhem, retak putih asring dibentuk ing permukaan lan bagean tipis.Struktur cangkeme putih atos lan rapuh, kanthi kinerja pangolahan sing ora apik lan gampang dicopot.Mulane, annealing (utawa normalisasi) kudu digunakake kanggo ngilangi jaringan tutuk putih.Pra anil...
    Waca liyane
  • What are the effects of excessive wear of the bulldozer sprocket segment group?

    Apa efek saka nyandhang kakehan klompok segmen sprocket bulldozer?

    Klompok undercarriage crawler bulldozer nggawa bobot kebak bulldozer lan tanggung jawab kanggo fungsi nyopir bulldozer.Bentuk karusakan utama yaiku nyandhang, sing konsentrasi ing bagean kontak ing ngisor iki: klompok segmen sprocket lan permukaan njaba pin trek lan ...
    Waca liyane
  • Maintenance of the Undercarriage Parts for Excavator

    Maintenance saka Parts Undercarriage kanggo Excavator

    Sampeyan bisa uga kerep krungu operator excavator ngandika rollers bocor lenga, sprocket rusak, mlaku saka undercarriage ringkih, undercarriage macet nalika digunakake, lan crawler track group tightness inconsistent, lan iki kabeh related kanggo pangopènan saka roda papat...
    Waca liyane
  • International Women’s Day in JINJIA MACHINERY

    Dina Wanita Internasional ing JINJIA MACHINERY

    Dina Wanita internasional (singkatane IWD), uga dikenal minangka "Hari Wanita Internasional", "8 Maret" lan "Hari Wanita 8 Maret".Iki minangka festival sing diadegake tanggal 8 Maret saben taun kanggo ngrayakake sumbangan penting wanita lan prestasi gedhe ...
    Waca liyane
  • Russia-Ukraine War! Steel prices going down?

    Perang Rusia-Ukraina!Rega baja mudhun?

    1.Faktor sing Ngaruhi Rega Baja Biden mrentahake penyebaran prajurit!Ukraina mlebu negara darurat, kedutaan Rusia dievakuasi!Ing jam awal tanggal 24, Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky nandatangani pesenan sing nyaranake supaya Verkhovna Rada (parlemen Ukraina) nyetujoni 30-d...
    Waca liyane
  • Best Quality FL4 TRACK GROUP for undercarriage parts

    GROUP TRACK FL4 Kualitas paling apik kanggo bagean undercarriage

    GROUP TRACK FL4 Kualitas Terbaik kanggo bagean undercarriage QUANZHOU JINJIA MACHINERY minangka pemasok utama ing bagean Undercarriage mesin konstruksi.Kita nyedhiyakake macem-macem komponen Undercarriage kalebu Undercarriage Track Shoe Assy / klompok Track, Track Link, Track Roller, Top Track Roller, Fron...
    Waca liyane
  • Maintenance of undercarriage parts for excavator

    Pangopènan bagean undercarriage kanggo excavator

    Pangopènan bagean undercarriage kanggo excavator Kanggo karya pangopènan excavator, pemilik bakal mbayar manungsa waé liyane kanggo sistem hydraulic utawa engine.Sawise kabeh, bagean inti dijaga, mesin bisa mlaku kanthi lancar lan entuk penghasilan luwih akeh.Nanging bagean-bagean undercarriage katon minangka bagean ...
    Waca liyane
  • The track shoes for undercarriage parts of construction machinery

    Sepatu trek kanggo bagean undercarriage mesin konstruksi

    The track shoes for undercarriage parts of construction machinery The crawler undercarriage parts manufacturer will give you a detailed explanation, where to buy the crawler undercarriage, welcome to inquire: hongda01@qzhdm.com Quanzhou Jinjia Machinery Co., Ltd, the crawler undercarriage is af...
    Waca liyane
  • Sinau babagan roller trek

    Roller trek utamane dipérang dadi awak rodha, batang roller trek, lengen batang, cincin sealing, lan tutup mburi.Yen atose saka trek roller batang lan lengen poros saka roller sampeyan milih ora nganti produk standar, banjur Ana wi ...
    Waca liyane
  • The assemble and disassemble of excavator track shoes, track roller, carrier roller, idler and other accessories

    Ngrakit lan mbongkar sepatu trek excavator, roller trek, roller operator, idler lan aksesoris liyane

    I. sepatu trek Disassemble 1. Pindhah sepatu trek nganti pin raja pindhah menyang ndhuwur wheel guide, lan sijine pemblokiran kayu kanggo posisi sing cocog.2. Loosen sepatu trek.Nalika katup pelumas diluncurake lan sepatu trek isih durung kenthel, pindhahake excavator bali lan benteng ...
    Waca liyane
  • How are the high quality track rollers for paver forged?

    Carane rollers trek kualitas dhuwur kanggo paver palsu?

    Struktur roller ngisor utamané dipérang dadi awak rodha, poros rodha ndhukung, lengan poros, sealing lenga ngambang, lan tutup mburi.Kanggo nggawe roller trek kualitas dhuwur utamané gumantung ing kinerja baja sawijining.Materi awak roller umume 50M ...
    Waca liyane
  • Stop and limit production in steel result in the sharp increasing of the raw materials

    Mungkasi lan mbatesi produksi baja nyebabake tambah akeh bahan mentah

    Akeh perusahaan baja mandheg lan mbatesi produksi!Hebei, Shandong, Shanxi… Kaya sing dingerteni kabeh, pasokan lan biaya baja bakal langsung mengaruhi biaya lan pasokan bagean undercarriage trek baja.Tanggal 13 Oktober, Kementerian Perindustrian lan Teknologi Informasi lan ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2