2021 Seminar Perdagangan Luar Negeri Quanzhou

2021 Seminar Perdagangan Luar Negeri Quanzhou

Analisis Risiko Hukum ing Kontrak Perdagangan Internasional-Pengacara Huang Qiang

Pitakon sing asring ditakonake: pambentukan kontrak, prilaku ritel, masalah agensi, telat pengiriman, masalah kualitas, istilah perdagangan, jumlah utang, transfer offset, tanggung jawab kanggo nglanggar kontrak, manawa ana perselisihan perdagangan, masalah kabijakan asuransi.

Masalah kontrak

Kontrak kasebut digawe: Kasus 1 yaiku pabrik kontrak lan jeneng perusahaan sing ditampilake ing segel kasebut dudu jeneng perusahaan sing tuku, lan kontrak kasebut ora bisa digunakake kanggo konfirmasi konfirmasi hubungan kontrak antarane kaloro pihak kasebut.

Kasus 2 Kontrak kasebut ditandatangani dening panuku, lan akhiran situs web resmi pembeli beda-beda, lan identitas wong sing kontak kasebut diragukan. Murid sing ngirim tagihan tagihan, nomer telpon ora salaras karo panuku, lan eksportir ora bisa mbuktekake manawa Seven wis ngrampungake kewajiban pangiriman menyang pembeli lan panuku wis nampa barang kasebut.

Tinjau kahanan dhasar para pihak ing kontrak kasebut

1) Jeneng: Apa konsisten? Apa ana macem-macem huruf? Apa ana kurang luwih bar, titik, spasi, simbol liyane, lsp.

2) Lingkup bisnis: Apa produk sing dituku konsisten karo bisnis utama, lan wong sing duwe risiko penipuan.

3) Email: Apa email perusahaan? Apa seselan padha karo akhiran resmi sing tuku? Akhiran mung padha, lan kemungkinan penipuan luwih gedhe. Ing kasus ekstrim, panuku ora nate ndhaptar kothak surat perusahaan, lan pihak katelu nduwe jeneng palsu.

4) Nomer akun pambayaran: Priksa manawa kabeh wis konsisten, lan ora ana bedane tandha wacan.

5) Alamat pangguna: Apa kalebu negara sing beda karo panuku (kayata Amerika Serikat, macem-macem negara bisa ndaftar perusahaan kanthi jeneng sing padha)? Apa kalebu negara liya (kayata Uganda lan Kenya, kanthi jeneng sing padha nanging beda negara, mesthine ora padha karo perusahaan kasebut?

6) Panampa: Apa ana risiko dhuwur barang sing bakal dikirim menyang negara katelu? Yen barang dikirim menyang pihak katelu, apa ana instruksi sing jelas saka sing tuku!

7) Tandha panuku; apa wong sing tanggung jawab / perwakilan hukum? Apa duweke wong liya, apa ana dokumen otorisasi? Yen ora bisa diverifikasi, apa keaslian perdagangan dikonfirmasi liwat informasi kontak resmi sing tuku?

Saluran maneh

1) Situs web resmi pembeli, umume perusahaan bakal duwe (kasus ekstrem wis ndeleng penipuan situs web palsu) 2) Entuk laporan kredit pembeli.

Platform informasi perusahaan publik pamrentah ing negara sing tuku.

Kayata:

Amerika Serikat: SEC.gov utawa Sekretaris Negara Bagian New York lan Entitas Bisnis sing Nggoleki Inggris: Perusahaan Perusahaan, www.gov.uk

Jerman: www.handelsregisterde

India: Kementerian Urusan Perusahaan Kementerian Urusan Perusahaan

Singapura; Akuntansi lan Administrasi Perusahaanwww.acra.gov.sg

Masalah kualitas:

1) Periode keberatan kualitas sing disepakati migunani lan ora mbebayani

2) syarat inspeksi sing disepakati

Klarifikasi lembaga inspeksi, cara inspeksi, standar inspeksi, lsp.

3) Serius nindakake kewajiban inspeksi supaya ora ana perselisihan mutu

Pamriksaan pihak katelu ing pabrik kasebut, lan pihak liyane negesake manawa ora ana masalah kualitas sadurunge dikirim. Sampel ditutup kanggo inspeksi conto, lan sertifikat kesesuaian saka institusi resmi dipikolehi.

4) Waspada kanggo njaga bukti tertulis.
Pitakon agensi:

Pelanggan mbantu perusahaan liyane supaya bisa tuku dadi agen. Yen ana masalah, sing adol bisa milih sing tanggung jawab (sing tuku agen, utawa perusahaan sing tuku nyata, nanging kudu diverifikasi lan disetujoni dening jaminan kredit). Sawise dipilih, ora bisa diganti.
Istilah perdagangan

1) Tenggat wektu pambayaran wis disepakati. Apa verifikasi kasebut ana syarat-syarat sing ditrapake lan perjanjian kasebut durung jelas?

2) Multiple pesenan kiriman ing batch, mbayar manungsa waé kanggo rekonsiliasi pas karo pembeli kanggo ngonfirmasi jumlah utang

3) Elingi perbandingan periode pembayaran lan jumlah utang kanthi watesan kredit sing disetujoni dening Asuransi Kredit China.

Saran kanggo nyegah risiko perdagangan karo Amerika Serikat

1) Tambah asuransi tambahan

2) Yen sampeyan bisa njamin

3) Ningkatake kesadharan babagan perlindungan hak-hak hukum

4) Konsultasi lan skrining kualifikasi panuku

Asuransi Kredit China Produk lan Layanan Digital Mikro lan Mikro, HP Pocket: Paket Layanan Informasi, Seavo World APP, Akademi Kecil lan Mikro.

1) Nggolek pelanggan ing luar negeri

2) Pemantauan risiko lan peringatan dini

3) Ngenali risiko para pembeli ing luar negeri.

Ing kesimpulan, kita minangka pabrikan lan uga perusahaan dagang ing bagean undercarriage, prekara-prekara sing kudu dielingi ora mung nawakake para konsumen sing ora bisa dipercaya, sprockets, roller, track link assy lan bagean liyane, nanging uga kudu risik karo transaksi kasebut.

Mung kanthi cara iki, bisa njamin bisnis win-win lan kerjasama jangka panjang.


Wektu kiriman: Jul-18-2021