Lini produksi DUTTILE IRON diwiwiti lan diwiwiti wiwit 2021

Lini produksi DUTTILE IRON diwiwiti lan diwiwiti wiwit 2021

Pabrik Ductile Iron didirikan wiwit 2021

1. Pambuka Singkat:
Iron cast ductile minangka bahan besi cor kekuatan tinggi sing dikembangake ing taun 1950-an. Kinerja sing komprehensif cedhak karo baja. Adhedhasar kinerja sing apik banget, wis sukses digunakake kanggo nggawe sawetara pasukan kompleks kanthi meksa kekuwatan, kekuwatan, lan resistensi nyandhang banget. Iron cast ductile wis cepet dikembangake dadi bahan besi cor sing kaping pindho dadi wesi cor abu-abu lan akeh digunakake. Sing diarani "sulih wesi kanggo waja" utamane nuduhake wesi ulet. Besi cor duktil entuk grafit mulus kanthi spheroidisasi lan perawatan inokulasi kanthi efektif nambah sifat mekanik besi cor, utamane plastisitas lan kateguhan, saengga entuk kekuatan luwih dhuwur tinimbang baja karbon.

2. Kinerja:
Casting besi uluran meh digunakake ing kabeh sektor industri utama, sing mbutuhake kekuwatan, plastisitas, kateguhan, resistensi aus, tahan kejut termal lan mekanik sing kuat, resistensi suhu dhuwur utawa kurang, resistansi korosi, lan stabilitas dimensi. Kanggo ngrampungake pangowahan kasebut ing kahanan panggunaan, zat besi mulur nduweni akeh nilai, nyedhiyakake macem-macem sifat mekanik lan fisik.

3. Bahan: QT450-10

4. Aplikasi:
Suku cadang besi cor saluran kanggo komponen undercarriage, kaya tutup pungkasan kanggo roller operator, kerah kanggo roller trek, krenjang kanggo idler

5. Kapasitas produksi: 500-550T / Wulan, lini produksi otomatis.

6. Adwantages:
1) Yen dibandhingake karo besi cor, besi cor duktil duwe kaluwihan mutlak ing kekuatan. Kekuwatan tarik besi cor duktil yaiku 60k, dene kekuatan tarik besi cor mung 31k. Kekuwatan panen saka besi cor mulur 40k, dene besi cor ora nuduhake kekuwatan panen lan pungkasane patah. Rasio kekuatan-to-biaya wesi ulet luwih unggul tinimbang wesi cor. Kekuwatan saka besi mulur bisa dibandhingake karo baja cor.

2) Yen dibandhingake karo baja cor, besi cor Ductile nduweni kekuatan panen sing luwih dhuwur tinimbang baja cor. Biaya besi cor grafit bola sing murah nggawe bahan iki luwih populer, efisiensi casting luwih dhuwur, lan biaya mesin besi cor grafit bola dikurangi.

3) Mula, sawise bagean tekanan saka besi cor duktile wis diproses kanthi siklus anil penyuburan, struktur bal ing njero besi cor duktil uga bisa ngilangi fenomena retakan yen grafit serpihan ing njero wesi kasebut gampang digawe. Ing mikrofotograf saka besi ulet, retak bisa dideleng sawise dirampungake bola grafit. Ing industri besi mulur, bal grafit kasebut diarani "retas retak" amarga kemampuane kanggo nyegah patah tulang.


Wektu kiriman: Jun-17-2021