Kerja tim

Kerja tim

Supaya luwih ngerti siji lan liyane kanggo nambah kerja tim kanggo MESIN JINJIA, perusahaan kita ngatur kabeh staf supaya duwe kegiatan kerja tim ing ruangan tanggal 16 Junith, 2021. Tema kegiatan yaiku "Persatuan lan Kerja Sama— Kerja Tim".

Kita miwiti jam 8:00 esuk lan tekan papan sing dituju udakara setengah jam mengko. Aktivitas kasebut digawe saka macem-macem game. Saben game dirancang kanggo nambah kerja sama tim lan kolaborasi. Sawise game, awake dhewe mangan sedhep sing enak. Sajrone kabeh proses, kita kerja bareng, nuduhake semangat kerja sama JINJIA kanthi apik.

Iki pancen kegiatan kerja tim luar ruangan sing sukses. Iki nambah hubungan ing antarane kolega, lan uga ngasilake kohesi lan kerja tim kanthi luwih apik. Liwat kegiatan iki, kapercayan kita bakal dadi siji tim kanthi luwih cedhak. Iki ndadekake kita kerja tim sing luwih sampurna ing mbesuk.

Tim lan kerja tim sing apik nyedhiyakake para pelanggan bagean lan layanan gunggunge sing apik banget!

Teamwork


Wektu kiriman: Jun-29-2021