Departemen R&D

Departemen R&D

R&D

pic3

1.Mesin uji universal hidrolik tampilan digital umume digunakake kanggo tes tarik logam, kompresi lan mlengkung.

pic2

2.The (pendulum) penguji pengaruh digunakake kanggo ndeteksi pengaruh bahan logam lan bahan non-logam tumrap pengaruh ing beban dinamis kanggo ngadili sifat-sifat materi sing ana ing beban dinamis.

pic1

3.Ing mesin pemotong sampel metallographic yaiku mesin sing nyegat conto metalografi kanthi nggunakake roda grinding pelat tipis kanthi kecepatan tinggi. Digunakake sacara wiyar ing pemotongan laboratorium metallographic saka macem-macem bahan logam.

pic6_1

4.Mikroskop metallographic kuwalik minangka mikroskop ing panggung ndhuwur target kasebut.

Pambuka Instrumen Laboratorium

5. Mesin polishing conto metallographic kasusun saka komponen dhasar kayata pangkalan, disk, kain polesan, tutup polesan lan tutup. Motor dipasang ing pangkal, lan lengen klambi kanggo mbenakake disk polishing disambungake menyang poros motor kanthi sekrup.

Kain polesan diikat ing disk polishing. Sawise motor diuripake kanthi ngalih ing pangkalan, conto bisa ditekan kanthi tangan kanggo ngrampungake disk polishing sing diputer. Cairan polesan sing ditambahake sajrone proses poles bisa diwutahake menyang piring persegi sing dilebokake ing jejere mesin polishing liwat pipa saluran ing nampan plastik sing dipasang ing pangkal. Tutup lan tutup polesan nyegah rereget lan lebu liyane supaya ora tiba ing kain polesan nalika mesin ora digunakake, sing mengaruhi efek panggunaan.

pic4
pic5

6.Mesin pre-mecah conto metallographic, ing proses persiapan conto metallographic, pre-grinding sampel minangka praproses sing penting sadurunge polesan. Sawise sampel sadurunge poles, persiapan sampel bisa luwih apik.

Efisiensi, mesin pra-mecah dirancang liwat macem-macem aspek riset lan koleksi pendapat lan syarat macem-macem pangguna. Supaya bisa nyukupi kabutuhan prapisan tliti liyane, diameter cakram grinding mesin iki luwih gedhe tinimbang produk domestik sing padha, lan kacepetan puteran cakram grinding uga Beda karo produk domestik, iku piranti sing apik banget kanggo conto pre-grinding.