Roller trek China kanggo kreta dozer KOMATSU

Roller trek China kanggo kreta dozer KOMATSU

Katrangan singkat:

Rol flange tunggal, flange dobel cocog kanggo kisaran mini 0,2-120 ton lan excavator abot lan bulldozer. Rol versi khusus kanggo mesin panggilingan dalan, pavers, aplikasi kehutanan lan tetanen.
Desain segel kode dobel lan pelumasan umur dawa nggawe roller track urip sehat lan kinerja apik.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan :

Rol flange tunggal, flange dobel cocog kanggo kisaran mini 0,2-120 ton lan excavator abot lan bulldozer. Rol versi khusus kanggo mesin panggilingan dalan, pavers, aplikasi kehutanan lan tetanen.

Desain segel kode dobel lan pelumasan umur dawa nggawe roller track urip sehat lan kinerja apik.

Kualitas TRACK ROLLER

1. Awak cangkang gulung kanthi hardened utawa hard-permukaan nambah resistensi nyandhang lan njamin kekuatan struktural lan resistensi deformasi sing dhuwur. Segel kasebut njamin pelumasan permanen kanggo daya tahan paling luweh.

2. Komponen kualitas kanggo rol kalebu hub, kerah, bushings bimetal, poros, lan segel kinerja dhuwur

3. Pabrik proses penempaan panas: akses cangkang rol menyang distribusi aliran sing apik ing struktur bahan serat.

Quenching diferensial utawa liwat perawatan panas panas sing entheng, rol duwe efek resistensi retak lan dawane umur luwih dawa.

4. Nilai Kualitas: Bahan cangkang rol : 50Mn / 45 # / 40Mn2

Atose lumahing : HRC53-56

Ambane Quench :> 7mm

Bahan poros rol : 45 #

Atose lumahing : HRC53-56

Ambane Quench :> 2mm

Bahan kerah rol : QT450

5. Kapasitas produksi: 5000 pcs / Wulan. Pabrik pabrik kanggo cangkang rol, lan pabrik casting wesi kanggo krah roller, mesin kanggo barang sing wis rampung, diproduksi kanthi efisien lan berkualitas tinggi.

TRACK-ROLLER
sTRACK-ROLLER

Tips kanggo instalasi roller trek anyar

1. Nyampur rol trek anyar lan lawas ing sisih sing padha bisa mbukak sing anyar amarga lenggah luwih murah tinimbang sing wis uwal, mula bobot luwih akeh.
2. Yen ora ngganti kabeh rol dhasar anyar, disaranake supaya luwih pas ing sisih liyane lan kabeh sing anyar ana ing sisih liyane. Iki ndadekake tekanan ing saben roller tanpa kakehan beban individu.
3. Nalika ngganti roller anyar, aja lelungan jarak adoh tanpa kudu mandheg mesin amarga bisa panas banget lan rebut. Mungkasi saben 4-5 menit lan pindhah menyang arah sing mbalikke sithik kanggo nulungi minyak. Iki minangka pancegahan standar sajrone 100 jam pisanan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan