Lacak Sepatu Kanggo Crawler Track

Lacak Sepatu Kanggo Crawler Track

Katrangan singkat:

Pilih macem-macem sepatu trek sing digulung kanthi panas. Penguatan dobel lan telung tulangan cocog kanggo nada saka link trek 88mm nganti 226mmy.
Kita duwe spesifikasi sepatu trek sing beda-beda saka jinis standar nganti jinis tahan tahan dhuwur sing bisa memenuhi kebutuhan kabeh pelanggan.
Kita bisa nggawe sepatu trek casting lan forging sing digunakake ing mine lan kondisi kerja khusus liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

Pilih macem-macem sepatu trek sing digulung kanthi panas. Penguatan dobel lan telung tulangan cocog kanggo nada saka link trek 88mm nganti 226mmy.

Kita duwe spesifikasi sepatu trek sing beda-beda saka jinis standar nganti jinis tahan tahan dhuwur sing bisa memenuhi kebutuhan kabeh pelanggan.

Kita bisa nggawe sepatu trek casting lan forging sing digunakake ing mine lan kondisi kerja khusus liyane.

Sepatu trek digawe saka bahan baja boron paduan khusus lan sawise perawatan panas. Bisa dimainake kanthi efek busur lan busana ing kahanan apa wae.

● Kita nampa KABEH nomer bagean saka OEM / ODM / OPM.

● Ukuran opsional kanggo layanan moderat, layanan ekstrem lan layanan super ekstrem.

● Baja boron sing atos lan baja krom kanthi penetrasi lan daya tarik sing luwih apik.

Klasifikasi bantalan trek:

1. Klasifikasi bantalan trek:

Grouser / Bar Tunggal

singleimg (2)

Grouser / Bar Ganda

singleimg (3)

Trip Grouser / Bar

singleimg (1)

2. Kaluwihan

● Pola samberan bespoke, bolongan lendhut, alur .devotail.

● Bolongan bolt sing dipasang lan bolongan bolam chamfer (bor)

● Data perawatan panas sing luar biasa minangka standar OEM.

● Kapabilitas ngowahi luwih apik lan kurang gangguan ing lemah.

● Lengkungan sisih, kliping pojok, lekukan grouser lan welding tambahan kasedhiya.

● Analisis komposisi kimia pra-tungku dhisik banjur potong nganggo oksigen lan propana.

● Bahan-bahan mekanik plat trek dites sawise perawatan panas.

● atose: HRC25.5-32.5.

● Normalisasi yaiku ngilangi stres internal lan nyuda atose kerjane.

● Quenching lan tempering yaiku kanggo nambah sifat mekanik sing komprehensif ing bagean kerja.

3. Aplikasi

Sepatu trek berkualitas tinggi sing kasedhiya kanggo model sing cocog, kayata HITACHI, IHI, SUMITOMO, DOOSAN, KOBELCO, CAT, KOMATSU lan sapanunggalane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan